Ben jij ook ook zo gek op yoghurt met cruesli of muesli ’s ochtends? Naast dat het lekker is, heb je zo’n onbijtje natuurlijk ook in een oogwenk gemaakt. Ik kan je vertellen dat deze verse granola met pindakaas nog veel lekkerder zal zijn dan een zelfgekochte variant. Om het allemaal nóg iets leuker te maken kan je eindeloos variëren met ingrediënten, voeg bijvoorbeeld na het bakken nog wat rozijnen en kokossnippers toe aan je granola.

Portie:
2-3 ontbijtjes
Ingrediënten:
- 1 eetlepel pindakaas
- 60 gram havermout
- 1 eetlepel kokosolie of ‘vloeibare boter’
- 1 eetlepel vloeibaar zoetmiddel (zoals dadelstroop)
- 1 handje cashewnoten
- Eventueel 1 theelepel kaneel

Bereiding:
- Warm de oven voor 180 graden.
- Hak de cashewnoten grof. Roer alle ingrediënten door elkaar.
- Bak 15-20 minuten op met-bakpapier-beklede bakplaat goudbruin. Enjoy!
