Recept: Vegan notenkoekjes

Vegan notenkoekjes

Recept: Vegan notenkoekjes

Nadat ik boodschappen had gedaan dook ik de keuken in, het was namelijk de hoogste tijd om weer eens bliss balls te maken. Ik deed alles in de keukenmachine en liet deze rustig zijn werk doen. Na een paar minuten kwam ik erachter dat ik nooit ballen zou kunnen draaien van de consistentie, ik besloot om het dan maar de oven in te doen. Zo ontstond het recept voor deze heerlijke vegan notenkoekjes.

Vegan notenkoekjes

Porties 12 koekjes

Ingrediënten

Ingrediënten

  • 100 gram pinda's
  • 200 gram noten gemengd, naar keuze
  • 100 gram rozijnen
  • 50 gram agavesiroop of ander vloeibaar zoetmiddel
  • 50 gram pure chocolade (optioneel)

Overig

  • Keukenmachine

Instructies

  • Warm de oven voor op 160 graden.
  • Mix alle ingrediënten, behalve de chocolade, in een keukenmachine tot een fijn mengsel. Hak de chocolade en kneed deze met de hand door het mengsel heen.
  • Vorm 12 koekjes en bak deze ongeveer 15 minuten in de oven. Enjoy!

Niet gevonden wat je zocht?