Over Fanny

'Op weg naar de beste versie van mezelf'

Even voorstellen

Mijn naam is Fanny en ik ben een gepassioneerde fotograaf, illustrator en fitnessliefhebber. Ik heb een grote liefde voor het vastleggen van bijzondere momenten, het creëren van vrolijke illustraties en het streven naar een gezonde levensstijl.

Ik geniet ervan om mijn creativiteit de vrije loop te laten en unieke illustraties te maken. Mijn grootste inspiratiebron blijft eten en daar maak ik dan ook de meeste illustraties van. Naast illustrator ben ik een enthousiaste fotografe. Als fotograaf heb ik een scherp oog voor detail en een passie voor het vastleggen van de wereld om me heen.

Ik vind het geweldig om eten, landschappen en speciale gebeurtenissen vast te leggen en ze om te zetten in blijvende herinneringen. Mijn autisme geeft me een uniek perspectief en helpt me vaak om details en patronen op te merken die anderen misschien over het hoofd zien. Dit zorgt voor mijn unieke stijl die je terug kunt vinden in mijn werk.

Zó is het begonnen

Daar zat ik dan, eind 2018, vol tranen op de bank in mijn eigen huis. Na jarenlang hard werken in voornamelijk horecabanen die niet echt mijn ding waren, werd ik geconfronteerd met een burn-out. Ik was mijn dromen voor de toekomst kwijtgeraakt en het leven voelde als een duistere afgrond. De creativiteit die ik altijd zo koesterde, was vrijwel volledig verdwenen.

Na enkele maanden en talloze gesprekken besloot ik met hulp van de gemeente een omscholingstraject te volgen tot webdesigner. Daarnaast liep ik twee stages, waarbij ik onder andere digitale illustraties leerde maken. Ik herinner me nog hoe enthousiast ik was, want ik ontdekte dat het leven alle mogelijkheden biedt zolang je maar voldoende vastberaden bent.

In mijn eerste jaar kreeg ik allerlei soorten opdrachten: het bouwen van websites en webshops, het ontwerpen van illustraties voor bedrukking, diverse fotoshoots, en nog veel meer.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de mensen die in mij geloofden en mij de kans gaven om de mooiste baan ter wereld voor mezelf te creëren. ♥

Dit zeggen anderen

Alle reviews komen van mijn Google-bedrijfspagina.

Stuur me een bericht