Altijd Fanny: foodie en creatieveling met autisme

Onder druk staan diamanten

Daar zat ik dan eind 2018: huilend op de bank thuis. Na jarenlang ploeteren in (voornamelijk) horecabanen die hét niet helemaal waren kreeg ik een burn-out. Ik had geen dromen meer over de toekomst en het leven voelde als een zwart gat. De creativiteit die ik lange tijd heb gehad was zo goed als verdwenen.

Na een aantal maanden en vele gesprekken later heb ik me met hulp van de gemeente laten omscholen tot webdesigner. Ook liep ik twee stages waar ik onder andere digitaal hebben leren illustreren. Ik kan me nog goed herinneren hoe gaaf ik het allemaal vond, want ik kwam erachter dat je alle kanten op kunt in het leven als je het maar graag genoeg wilt. Misschien kon ik dan toch ooit voor mezelf beginnen.

Eind 2019 was het zover. Ik voelde de druk van een lege portemonnee én wilde vooral dolgraag iets gaan doen met de kennis die ik opgedaan had. Zonder strak plan ben ik me in gaan schrijven bij de KVK onder de naam ‘Insignis Web & Design’.

Mijn eerste klanten waren bekenden van mij die al vaker hadden gevraagd of iets voor ze kon betekenen. In ruim een jaar tijd heb ik allerlei soorten opdrachten gehad: websites, webshops, illustraties voor kleding, ansichtkaarten, boekenleggers, verschillende fotoshoots en ga zo maar door. Ik ben zo dankbaar voor de mensen die vertrouwen in mij hebben gehad waardoor ik de leukste baan ter wereld voor mezelf kon creëren.

Mijn bedrijf is mijn diamant.

'Uiteindelijk hebben we alleen spijt van de koekjes die we niet gegeten hebben.'

Ervaringen

Alle reviews komen van mijn Google-bedrijfspagina.

Stuur me een bericht