Mijn favoriete tussendoortjes

Gezonde cakejes

Mijn favoriete tussendoortjes

Ik hou van tussendoortjes. En dan niet alleen tussendoor – ook vlak voor de maaltijd wil ik nogal weleens iets snacken. Daarom een overzicht van mijn favoriete tussendoortjes.

 

  • Vers fruit – Ik eet gemiddeld 3 à 4 bananen per dag, ze vullen goed en zijn heerlijk zoet. Verder eet ik ook graag appels, omdat die zo makkelijk mee te nemen zijn onderweg. Appels en bananen eet ik graag in combinatie met pindakaas.Ook eet ik graag bevroren fruit, zoals frambozen, kersen en mango. Die zijn heerlijk fris op een warme dag.
  • Chocolade – Meestal koop ik de pure van Tony’s Chocolonely, omdat die het meest verantwoord is door het hoge cacaopercentage. Af en toe koop ik ook een andere smaak zoals karamel & zeezout of een van de Milka-repen. Melkchocoladerepen gaan hier altijd heel snel op.
  • Cashewnoten – Ik koop per week één bakje noten, meestal cashewnoten. Hier eet ik dan af en toe een of meerdere handjes van. Wel zonder zout natuurlijk.
  • Bliss balls – Heerlijke balletjes op basis van dadels en/of rozijnen en noten. Makkelijk te maken en heerlijk om te snoepen. Mijn favoriet zijn mijn bliss balls met citroen.
  • Gevulde dadels – Af en toe koop ik een bakje verse dadels. Sommigen eet ik puur, anderen vul ik. Hierin doe ik dan bijvoorbeeld pindakaas. Als je ze dan ook nog in de chocolade doopt, dan heb je een soort bonbons.

Niet gevonden wat je zocht?