Zin om samen iets moois te maken?

Met de juiste content kan je jouw online herkenbaarheid vergroten en jouw boodschap nog veel beter uitdragen. Met mijn hulp gaat jouw bedrijf nog harder stralen!

Illustratie

Opvallen doe je pas écht met illustraties die helemaal bij jouw bedrijf passen. Het gebruik van illustraties is helemaal van deze tijd en spreekt een brede doelgroep aan.

Fotografie

Tegenwoordig kan je gewoon niet meer om social media heen. Foto’s spelen een grote rol in het trekken van de aandacht, aangezien dat vaak het eerste is dat je ziet bij het scrollen.

Illustratie

Hoe tof zou het zijn om een social media feed te hebben die voor de verandering wel bij jou past?
Hoe tof zou het zijn om een social media feed te hebben die voor de verandering wel bij jou past?

Jij wil toch veel meer uit jouw bedrijf halen?​

Toen ik begon met ondernemen deed ik maar wat. Als toenmalig webdesigner schreef ik willekeurige teksten en zocht daar willekeurige afbeeldingen en foto’s bij. Ik haalde beeldmateriaal van gratis stockwebsites af en plukte af en toe illegaal (want copyright) plaatjes van Google, want ja… ik moest ze toch ergens vandaan halen?

Alles goed en wel, ik deed lekker mijn ding – maar resultaten bleven uit. Niemand voelde zich aangesproken door mijn beeldmateriaal. Mijn karakter was inmiddels ver te zoeken omdat de visuals helemaal niks over mij zeiden.

Gelukkig kan ik jou helpen om jezelf online echt zichtbaar te maken. Ik maak illustraties die passen bij jouw karakter en foto’s waarin jij jezelf voor de verandering wel herkent. Laten we samen groeien!