Met mij werken is een feestje​

'Ik ben gek op vrolijke kleuren en dit kan je terugvinden in alle foto's én illustraties die ik maak.'

Even voorstellen

Mijn naam is Fanny en ik ben een gepassioneerde fotograaf, illustrator en fitnessliefhebber. Ik heb een grote liefde voor het vastleggen van bijzondere momenten, het creëren van vrolijke illustraties en het streven naar een gezonde levensstijl.

Ik geniet ervan om mijn creativiteit de vrije loop te laten en unieke illustraties te maken. Mijn grootste inspiratiebron blijft eten en daar maak ik dan ook de meeste illustraties van. Naast illustrator ben ik een enthousiaste fotografe. Als fotograaf heb ik een scherp oog voor detail en een passie voor het vastleggen van de wereld om me heen.

Ik vind het geweldig om eten, landschappen en speciale gebeurtenissen vast te leggen en ze om te zetten in blijvende herinneringen. Mijn autisme geeft me een uniek perspectief en helpt me vaak om details en patronen op te merken die anderen misschien over het hoofd zien. Dit zorgt voor mijn unieke stijl die je terug kunt vinden in mijn werk.

Foodfotografie

‘Eten brengt mensen samen zoals niks anders dat kan.’

Dit zeggen anderen

Alle reviews komen van mijn Google-bedrijfspagina.

Stuur me een bericht