Leuke dingen in mei

Foto's Scrappit

Leuke dingen in mei

De maand mei was een mooie en productieve maand waarin in veel heb geleerd en genoten van dingen. Het echte hoogtepunt was toch wel de bruiloftsstaart die ik mocht maken. Kijk je mee naar mijn leuke dingen in mei?

 

Vegan bruidstaart
Oefenen voor de bruidstaart

 

Opleiding webdesign

Joehoe, ik rondde een deel van mijn omscholingsopleiding af! Met een 8,7 sloot ik de module webdesign af, zeker iets om trots op te zijn. In deze module heb ik geleerd hoe ik op een goede manier webdesigns kan maken, hier kreeg ik de opdracht op mijn website een facelift te geven.

 

Suikerspin in de Efteling
Suikerspin in de Efteling

 

Efteling

Zoals jullie al dan niet weten, hebben mijn vriend en ik een abonnement op de Efteling. We zijn hier dan ook wel zeker één keer per maand te vinden, al is het alleen maar om een rondje te lopen door het park en onze favoriete attracties (lees: Symbolica, Droomvlucht, Fata Morgana) te bezoeken. Het moment dat ik een suikerspin in handen krijg, is ook altijd een geluksmomentje.

 

Vegan softijs bij Ikea
Vegan softijs bij Ikea

 

Nieuw softijs bij Ikea

Ze hebben een nieuwe smaak softijs geïntroduceerd bij Ikea en het mooie is dat deze smaak helemaal vegan is, inclusief dit ‘grote’ hoorntje. Het is een soort sorbetijs en ik vond hem erg lekker. Als je nog meer zin hebt om iets te snacken, dan kan je onder andere ook nog een vegan broodje hotdog kopen in de bistro.

 

Verjaardag oma

 

Verjaardag oma

Oma werd alweer 85 jaar, wat mooi om dit te kunnen vieren terwijl ze nog in goede gezondheid is. We hebben heerlijk buiten gezeten en kunnen genieten van taart, een drankje en een uitgebreid dinerbuffet.

 

 

Bruiloft van mijn tante

Mijn tante ging trouwen met de grote liefde van haar leven en ik het de grote eer om de bruidstaart te mogen maken. Ze wilden graag een rode cake met witte botercrème, versierd met vers fruit en eetbare bloemetjes. De taart was een groot succes, wat een mooi project was dit zeg! We bleven het hele weekend op camping De Lievelinge, een soort hippiecamping – waar je je ogen uit kan kijken.

 

PS: Hoe leuk zijn de losse foto’s die bovenaan deze blog staan? Ik won een prijs en krijg nu elke maand ik drie van mijn populairste Instagram-foto’s thuisgestuurd via Scrappit.

Niet gevonden wat je zocht?