Getest: Fair Trade groene curry kruidenpasta + recept

Curry met vegakip

Getest: Fair Trade groene curry kruidenpasta + recept

Ik was in de supermarkt en hongerig, daarom zocht ik iets wat ik snel zou kunnen koken. Toen viel mijn oog op een een pakje groene curry kruidenpasta van Fair Trade Original. In goede omstandigheden geproduceerd en geen onherkenbare ingrediënten erin, win win toch? Hierbij het recept dat ik gemaakt heb – én, niet geheel onbelangrijk, binnen 10 minuten klaar. Hij was erg geslaagd en vol smaak naar mijn mening. Test het zelf en laat me weten wat je ervan vond. 🙂

fairtrade-koken-en-bakken-maaltijd-ingredienten-groene-curry-kruidenpasta-300x450_normal

Wat zit erin?

Sjalot, citroengras (14,3%), knoflook, laos, rijstolie, groene chilipepers (9,2%), water, zout, koriander (3,7%), rietsuiker, gember, kurkuma, kaffir lime, peper, komijn.

 


Recept: Groene curry met vegakip

 

Portie:

3-4 personen

 

Ingrediënten:

  • 1 pakje Fair Trade groene currypasta
  • 200 gram (diepvries)sperziebonen
  • 1 pakje Vegetarische Slager kipstuckjes
  • 200 gram gnocchi
  • 400 milliliter kokosmelk

 

Bereiding:

  1. Bak de kipstuckjes in een beetje boter of olie 3-5 minuten. Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe en laat het 2 minuten zachtjes koken.
  2. Serveren met rijst, wat brood of gewoon au naturel. Enjoy!

Niet gevonden wat je zocht?