Recepten

Blog

Haver-crumble met vers fruit

Recept: Gebakken fruit met havermoutcrumble

Vandaag had ik geen zin in de standaard havermout met fruit, daarom heb ik het op een iets andere manier bereidt. Heerlijk ontbijten.

 

Portie:

1 persoon

 

IMG_5342Ingrediënten:

  • 50 gram havervlokken, – meel of -mout
  • 1 theelepel kokosolie
  • 2 theelepels vloeibaar zoetmiddel
  • Kaneel naar smaak
  • Fruit naar keuze, uit diepvries of vers

 

Bereiding:

  1. Oven voorverwarmen op 220 graden.
  2. Fruit over ovenvast schaaltje verdelen met 1 theelepel zoetmiddel. Rest van de ingrediënten mengen tot een ‘crumble’ en verdelen over het fruit.
  3. Ongeveer 15 minuten in de oven bakken. Enjoy!
Blog delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.