Ervaringen

Korsten-Interieurbouw-portretten-11-12-2020-12-van-14-scaled.jpg

Monique | Korsten Interieurbouw

"Ontzettend blij met de website en nieuwe uitstraling voor ons bedrijf Korsten Interieurbouw dat compleet aangeleverd is door Studio Insignis. Hier kunnen we weer de toekomst mee in."
Website

Dirk.jpg

Dirk | Wegwijzer040

"Fanny heeft me ontzettend goed geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Ze weet wat ze kan, zet haar kwaliteiten passend in om zo snel mogelijk te leveren wat ze afgesproken heeft. Fanny heeft het talent om technische kennis te vertalen naar begrijpelijke taal en wensen aan te vullen met ideeën waar ik nog niet aan had gedacht."
Website

Jelske-Marit-1-e1584480097601.jpg

Jelske | Jelske Marit

"Fanny heeft mij geholpen om mijn website een upgrade te geven. Ik gaf aan wat ik wil dat mijn website uitstraalt en hier ging Fanny enthousiast mee aan de slag. Als ik ergens niet goed uitkwam dan gaf ik dit aan en dan schoot Fanny mij te hulp."
Website

© Studio Insignis

Jonique| Voormalig docent SlimInICT

"Fanny heeft bij mij de lessen Webdesign gevolgd bij SlimInICT. Ze is ontzettend leergierig en zal zich altijd inzetten om de mooiste dingen te maken. Fanny maakt designs die passen bij de doelgroep en weet deze op de juiste manier om te zetten!"