Eetdagboek: Kerst 2016

Kerstballen in de sneeuw

Eetdagboek: Kerst 2016

Ben jij alweer klaar met je kerstvoorbereidingen? Ik kijk alweer uit naar alle lekkere hapjes die op tafel zullen staan en die gekookt gaan geworden. Traditiegewijs kook ik altijd op kerstavond en schuif ik op eerste kerstdag bij oma aan voor de gourmet, ook dit jaar weer. Mijn inspiratie heb ik uit social media en kooktijdschriften gehaald.

 

 

 

Dit jaar heb ik gekozen voor een niet al te uitgebreid, maar daarom niet minder lekker, menu. Afgelopen jaren zette ik ook mijn Kerstmenu’s online.

 

Voorgerecht

  • Italiaanse tomatensoep met vers brood en verschillende dips (vegan)

Hoofdgerecht

  • Portobello mushroom wellington (vegan)
  • Varkensribroast
  • Parelcouscoussalade met boontjes van Foodies Magazine (vegan)
  • Rozemarijnpuree van Foodies Magazine (vega)

Nagerecht

  • Marsepeinpudding met mandarijnensaus van Foodies Magazine (vegan)

 

Niet gevonden wat je zocht?