Fanny Benidorm

Eetdagboek: Benidorm 2014

Ik was van tevoren heel benieuwd of ik mijn eetgewoontes een beetje vol zou kunnen houden op vakantie. Dit was de eerste keer dat ik op vakantie ging, sinds mijn nieuwe levensstijl vorig jaar.


foto (22)


We zijn op vakantie geweest naar Benidorm. Hier verbleven we in een hotel met halfpension – dat is ontbijt en diner. Toen ik de eerste keer het buffet zag was ik helemaal gelukkig: er was vers fruit in overvloed. Daarnaast ook een aantal warme en koude dingen. Elke dag was er ongeveer hetzelfde aanbod.


Ontbijt
Verschillende ontbijtjes

Ontbijt

Ik ben elke dag begonnen met een bakje yoghurt met walnoten en dadels, veel vers fruit een iets zoets – zoals een donut of een croissantje. Ze hadden er zelfs sojamelk, dus ook aan de gasten met bepaalde diëten werd gedacht.


Dessert
Verschillende lunches

Lunch

De lunch was buiten de deur en over niet zo heel gezond. Ik heb de eerste dag boterhammen met omelet gehad, de tweede dag een amandelspijscroissant en de laatste lunch was twee kroketten op brood.


Diner
Verschillende diners

Diner

Ik heb elke dag een ‘driegangendiner’ gehad. Ik begon met een groot bord salade, daarna nam ik een klein bordje met wat frietjes, pizza en/of vlees en daarna een dessert – met minstens de helft fruit. Door met een grote salade te beginnen, kon ik daarna beslissen hoe veel zin ik nog had om andere (ongezondere) dingen te eten.


Tenslotte…

Ik heb genoten van allerlei gezonde, maar ook ongezonde dingen. Door genoeg groente en fruit te eten, kreeg ik in ieder geval mijn dagelijkse vitamientjes binnen. Geniet van wat je eet, dat is het allerbelangrijkste. Ik kan er weer even tegenaan!

Blog delen:

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *