Hoe het begon met de Voedselzandloper

Boodschappen voedselzandloper

Hoe het begon met de Voedselzandloper

Ik ben altijd al een liefhebber geweest van lekker eten. Alleen de manier waarop ik het deed voelde niet altijd even goed voor mijn lichaam en geest. Ik had last van vermoeidheid, had regelmatig hoofdpijn en ik was vaak verkouden. Daarnaast voelde ik me opgeblazen door een paar kilootjes teveel.

 

 

Toen ik terugkwam van vakantie vorig jaar, had ik het helemaal gehad met al die ongezonde troep. Ik had zoveel vlees, pizza, friet en suikers naar binnen gewerkt – dat mijn zin in dat eten verdween. In feite was ik mijn lichaam aan het vergiftigen. Deze vakantie had ik toevallig, op aanraden van mijn moeder, het boek de Voedselzandloper gelezen. Ik dacht dat daar wel een grote kern van waarheid in zat, qua voeding. Toen de koffers uitgepakt waren, heb ik boodschappen gedaan – waarbij ik onderstaande tabel in mijn achterhoofd heb gehouden. De kilo’s vlogen er vanaf en na een aantal weken voelde me een stuk fitter dan ik ooit geweest was.

Ik weet nu veel beter bij welke voeding ik me het goed voel, ik eet voor ongeveer 80-90% gezond. Af en toe moet je ook kunnen genieten van iets ´slechts´ – zodat je er weer vol tegenaan kunt.

Niet gevonden wat je zocht?